Avstånd till Hälla shoppingcenter 15 km

Hälla är ett stort shoppingområde i Västerås ytterkant. Här finns gott om butiker och matkedjor, allt inom rimliga avstånd.

Oavsett om du är intresserad av mode, elektronik, sport eller trädgårdsarbete, är du säker på att hitta det du söker här. Här hittar du även apotek, Systembolaget och ICA Maxi.

Avstånd till Rocklundaområdet 23 km

Rocklunda är en plats i Västerås med många syften, här finner du arenor, hallar, motionsspår och vintertid även skidspår. 

Barn och ungdomar idrottar här, skolor bedriver skolidrott och elitlagen bjuder på spännande matcher. Cuper och tävlingar arrangeras här flera gånger årligen, och då och då gästas arenorna av stora artister och hallarna fylls av mässor.

Avstånd till actionbadet Kokpunkten 19 km

Ruschen, svischandet, pirret i magen och det omedelbara lyckoruset går faktiskt att sätta ord på – Actionbadet Kokpunkten kallar det badrenalin.

Redan innan du kliver in genom den pampiga entrén står det klart att detta inte är ett vanligt badhus; jättebyggnaden som reser sig mot skyarna rymmer hela 1 200 besökare samtidigt och är fylld till bredden och höjden med aktiviteter fördelade på åtta våningar.

För barnen finns ett barnland med en lagom läskig rutschkana och spännande vattensprutande svampar. För dig som lämnat barnstadiet men behållit leklusten kan räkna med gott om utmaningar, stora bassänger och virvlande upplevelser. Klicka här för att komma till Kokpunktens hemsida

Avstånd till Kungsbyns djurpark 5 km

passa på att besöka Kungsbyn som är rolig för barn och lärorik för vuxna. Här får du uppleva djuren på riktigt nära håll och träffa allt från lemurer och kameler till fågelspindlar och nätpytonormar. Klicka här för att komma till Kunsbyns hemsida

Vill du prova skjuta gevär?

Välkommen till oss i Björksta! vi erbjuder er att komma och prova på skytte